CONTACTAȚI-NE
EN
Creșterea materiei prime plastice și limitarea energiei electrice
Data postării:2021-10-18 Vizită:177

Anul trecut, guvernul chinez a anunțat oficial că China își propune să atingă emisiile de vârf înainte de 2030 și să atingă neutralitatea carbonului înainte de 2060, ceea ce înseamnă că China are doar 30 de ani pentru reduceri continue și rapide ale emisiilor. Pentru a construi o comunitate de destin comun, poporul chinez trebuie să muncească din greu și să facă progrese fără precedent.
Pentru a-și angaja lumii promisiunea că China va atinge vârful emisiilor în anul 2030 și neutralitatea carbonului în anul 2060, guvernele locale chineze au luat măsuri stricte pentru a reduce emisiile de CO2 și consumul de energie prin furnizarea restrânsă de energie electrică.
Unele zone furnizează 5 zile și se opresc 2 zile într-o săptămână, unele furnizează 3 și opresc 4 zile, unele chiar furnizează doar 2 zile, dar se opresc 5 zile.

Aceste acțiuni vor avea ca rezultat o creștere teribilă a tuturor costurilor, de la materiile prime la materialele de ambalare, de la costul forței de muncă la costurile de operare a porturilor. Compania noastră s-a angajat să ofere clienților produse de înaltă calitate și servicii atent. Înainte de aceasta, am depus toate eforturile pentru a atenua impactul unor probleme precum creșterea costurilor materiilor prime și fluctuațiile cursului de schimb și pentru a evita creșterea prețurilor.

Tel / WhatsApp / WeChat:

+86 - 152 6771 2909(Whatsapp/WeChat)

E-mail:

[e-mail protejat]

Adresa:

NR.10 BLDG, Caihong Witpark,Longgang,Wenzhou, Zhejiang, China (continentală)

Produse
Navigare
Cu sprijinul
Cu sprijinul Cu sprijinul
Urmărește-ne
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd | Politica de Confidențialitate | Termene și condiții