CONTACTAȚI-NE
EN
Introducere

Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co., Ltd a fost înființată din 1985, care este unul dintre cei mai profesioniști producători de fermoar din plastic produse din China. 

Compania noastră se concentrează pe producția de fermoare de mai mult de 35 de ani, producția zilnică poate ajunge la 1 milion de metri. Produsele noastre se vând bine atât pe piața internă, cât și pe piața de peste mări, compania noastră a câștigat un sprijin deosebit și apreciere din partea clienților noștri pentru calitatea excelentă și măiestria profesională a produselor noastre. 

Compania noastra este specializata in producerea urmatoarelor marfuri: 

1. fermoar os, fermoar cu flanșă,fermoar glisor, fermoar PE, fermoar PP, fermoar eva, fermoar publicitar, fermoar sigilat în vid și tot felul de fermoare în formă. 

2. Fermoare pentru pliculețe de ceai, pungi cu alimente, saci de costume, saci de fișiere, pungi de corespondență, pungi cu fermoar autoportante, pungi de compresie, pungi nețesute cu fermoar și tot felul de pungi cu fermoar cu lanț de cleme. 

3.PP, PE, EVA mașină de extrudare cu fermoar de mare viteză, mașină de fabricat pungi cu fermoar și tot felul de matrițe glisante. 

4. oferim, de asemenea, tot felul de cap de fermoar din plastic. Compania noastră deține echipamente avansate pentru mașini și tehnici profesionale, putem personaliza toate tipurile de design de la clienții noștri pentru a-i ajuta să-și extindă piața, orice ideile dvs. sunt de mare importanță pentru noi. 

Sincer bun venit să coopereze și să se dezvolte cu noi. 

1) Avem mai mult de 20 de ani de experiență în fabricarea tuturor tipurilor de fermoar din plastic 

2) Avem multe linii de producție avansate și complete 

3) Personalul profesionist să promită livrare scurtă și la timp 

4) Preț competitiv și calitate bună 


about1


De ce noi 

Fiecare client este unic. Clienții cumpără de la MH din multe motive. Dar, în cele mai multe cazuri, se reduce la un singur cuvânt: încredere. 

Aveți încredere în experiența noastră bogată! 

Mai simplu spus, înțelegem afacerile clienților. Această afirmație se bazează pe 20 de ani de croitorie a afacerilor de export de produse materiale cu peste 100 de țări, nu doar vindem produse, ci vindem cunoștințe și servicii după cum au nevoie clienții noștri. 

Concentrarea către client ne-a oferit o expertiză valoroasă care se traduce cu ușurință într-un alt domeniu cheie de încredere. 

Aveți încredere în soluțiile noastre complete! 

Când clienții cumpără de la Zili, nu vor doar să cumpere „doar produse”, ci „tipul de produse care ar putea ajuta clienții să obțină profit”. Deoarece știm afacerile clienților, cea mai recentă schimbare a pieței și colegii lor, putem crea soluții de pachete pentru clienți: produse potrivite care se potrivesc nevoilor pieței clienților, livrare la timp, servicii logistice convenabile, suport financiar etc. Oferim o varietate de servicii și oferte de asistență, care exploatează baza de experiență a celui mai bun personal al nostru, ca consultanți, formatori, echipe de implementare și tehnicieni post-vânzare.  

Aveți încredere în rezultatele noastre câștigătoare! 

„Afacerea mea crește din ce în ce mai mult cu ZiL”, „Mă pot baza oricând pe Zili oricând am nevoie de ajutor”, acele cuvinte pe care le auzim mereu de la clienții noștri. Suntem mândri că jumătate dintre noii noștri clienți sunt induși de cei anteriori. Relațiile noastre bune cu clienții se bazează pe un interes real de a crea scenarii câștigătoare pentru toate, care să facă afacerile tuturor să crească. 

Selectarea lui Zili ca membru al echipei tale și un contributor la succesul afacerii tale este un vot de încredere semnificativ. Am fi bucuroși să aplicăm experiența, soluțiile și rezultatele noastre în numele dvs. și să începem să vă câștigăm încrederea.


despre

Tel / WhatsApp / WeChat:

+86 - 152 6771 2909(Whatsapp/WeChat)

E-mail:

[e-mail protejat]

Adresa:

NR.10 BLDG, Caihong Witpark,Longgang,Wenzhou, Zhejiang, China (continentală)

Produse
Navigare
Cu sprijinul
Cu sprijinul Cu sprijinul
Urmărește-ne
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd | Politica de Confidențialitate | Termene și condiții